Velkommen, i dag er det:
 

BSA Police Spesial (A-65 Thunderbolt)
Poweregget
Dette er en tidligere politimotorsykkel fra Haugesund politidistrikt som ble anskaffet i -96 og har etter -98 blitt brukt som en brukssykkel til og fra jobb.

Poweregget kjøpte Gaute av Erlend i 1986 i fire eplekasser. Erlend hadde selv kjøpt den fra Haugesund Politidistrikt. Gaute restaurerte sykkelen til originalstand og kjørte denne til Isle Of Man i 1987

Gaute solgte den videre til Staale i 1988 med mellombetaling i en B-33 i fire eplekasser som Gaute delrestaurerte og solgte til Viggo.

Staale solgte sykkelen videre til Harald i 1990 som hadde flere lengre turer med sykkelen. Blant annet kjørte Harald på langtur til Rosendal, Eidfjort og ********. Sykkelen fikk også oppleve Moldejazzen sammen med Harald i -92.

Odin kjøpte videre sykkelen fra Harald i 1993 og eide denne fram til 1996 da Jens overtok sykkelen som mellombetaling for en Laverda 668.

Sykkelen ble igjen plukket ned, og det ble gjort en ”dypere” service på sykkelen. Alle lagre, wirer, kjeder og andre glidepunkt ble oppsmurt og justert. Motor ble plukket, og gjennomgått. Sylindre ble honet, og nye stempelfjærer ble satt på. Veivhusfilter ble renset og vasket, og nytt eksternt filter ble montert.

Sykkelen har fungert utmerket etter vi overtok denne. Det eneste som er gjort etter stor servicen, utover alminnelig service, er skifte av batteri, fram- og bak dekk, gass- og clutch wire og sadel.

Poweregget er fortsatt i vår eie!

Se bilder av Poweregget

Mini troll 2008
01. september 08
Les om sessongens siste MC tur

Gudvangtreffet 2008
25.mai 08
Les om turen til Gudvangen

Merke: BSA
Type: Police Spesial (A-65 Thunderbolt)
Registrert: 01.07.68
Orginalt nr.: RF-5282
Design provided by moos.no - ingen over ingen under