Velkommen, i dag er det:
 

Observatøroppdrag under Offshore One i Arendal 2006
23. juli 2006
Dette blir min første tur til Arendal for å være med under Offshore Class One, eller Norwegian Grand Prix som det heter. Vi er innlosjert nærmere Grimstad, siden det selvsagt er overbukket i Arendal, og de få hotellrommene som er i Arendal er prioritert de ulike team. Det er satt opp busser som går fra hotellet til Arendal gratis for alle gjester, og turen inn går kjapt, så selv om det kunne vært fordeler å bo inne i Arendal, går det greit å bo et lite stykke unna.

Inntrykket av både selve arrangementet, infrastruktur og alle frivillige som jobber med dette er fantastisk. Dette er et motorsportarrangement av høy klasse, og det gjøres et fantastisk arbeid for å få til et slikt idrettsarrangement i Norge. Arendal er heller ingen stor by, så utfordringene står nok sikkert i kø for arrangøren.

Jeg får være med på førermøter, funksjonærmøter og ellers andre møter og andre presentasjoner som skjer under arrangementet, og det er bare gode kvaliteter som observeres. Miljøkontrolant Jørn, er rundt og observerer miljø og sikkerhet, og er også fornøyd med det som observeres.

Dette må sies å være et av de bedre motorsportarrangement jeg har vært på, og av stor kvalitet. Det er flott å se at det fortsatt går å få til en så storentusiasme rundt et slikt arrangement.

Jeg håper det blir mange tilsvarende res i Arendal i framtiden.

Les hele rapporten på www.motorsportforbundet.no

- Se bilder fra arrangementet på denne linken

Norwegian Grand Prix
Replies: (3)
Class One
Replies: (3)
Spirit og Norway
Replies: (3)
Design provided by moos.no - ingen over ingen under