Velkommen, i dag er det:
 

General Assembly i UIM i Tyrkia
11. november 2007
General Assembly i UIM er i år lagt til Tyrkia. Jeg har vært tilstedet som voting delegate for Norges Motorsportforbund. Jeg har tidligere hatt samme rolle i IJSBA og EJSBA, men dette er første gang i UIM.
Det hele varer i ti dager, med ulike møter i forskjellige grener og komiteer. Alle møter foregår på hotellet, så det blir ikke mye aktivitet foruten det som skjer på hotellet. Det blir mye båtprat, regeldiskusjoner og planlegging av neste år sesong.
Siden presidenten i UIM tidligere i år bekjentgjorde sin avgang, har det vært spekulasjoner om hvem som nå blir valgt til å overta etter 18 år med samme president.
Det er seks personer som har satt seg opp til å overta dette prestisjetunge vervet, og det skal vise seg å bli en spennende valgrunde. Etter tre runder med valg på samme to kandidater grunnet stemmelikhet, etter en elimineringsprosess på de øvrige, blir det til slutt den Italienske kandidaten som vinner valget. Dette var spennende, og jeg tror vi til slutt satt igjen med den kandidaten som kan gi sporten nye retningslinjer i framtiden.


Les mer på www.motorsportforbundet.no – artikkel I

Les mer på www.motorsportforbundet.no – artikkel II

- Se bilder fra General Assembly i UIM i Tyrkia 2007

Design provided by moos.no - ingen over ingen under