Velkommen, i dag er det:
 

BSA Summercamp
28.07.06
Siden det i år er BSA Summercamp i USA legges det en årlig ”mini” summercamp til Europa for de som ikke ønsker å dra hele den lange veien til USA. Treffet er denne gang lagt til Bergen – Åsane, så det blir ikke den lange kjøreturen på oss.

Vi hadde aldri vært på Åsane Camping tidligere, og ble overrasket over hvor usjenert denne lå ikke langt fra trafikkmaskinen, Åsane. Norsk BSA klubb i samarbeid med CBOC hadde gjort en flott jobb med å få opp ”pub” telt, griller, bord og stoler, og planen rundt selve treffet med utflykter og besøk i Bergen sentrum.

Vi ankom ikke før torsdag direkte fra treningsleir og Norges Cup runde på Strandefjorden Fritidspark, men ble raskt ønsket velkommen og kom fort inn i ”gruppen”.
Torsdag ble det pub i teltet, og fredag var det ”fri” dag, uten noe spesielt på dag programmet. På ettermiddag og kveld blir det grillfest med premieutdeling.

Vi får en handletur i Åsane, og slapper av ved teltet før vi dresser opp til grillfest og premieutdeling. Dat var litt regn på kvelden og natten dagen før, men heldigvis hadde dette lagt seg til morgenen, og vi fikk en flott dag og kunne sitte ute på kvelden med flott underholdning, grilling og en artig premieutdeling.

Takker for en flott ”tur” ;-)
- Se bilder fra turen

Design provided by moos.no - ingen over ingen under