Velkommen, i dag er det:
 

Westfjord Brit Bike Rally 2007
11.06.07
Vi har vært på det årlige ”engelsktreffet” i helgen. Dette er årets høydepunkt for en BSA entusiast fra vestlandet, så det var fint å komme seg av gårde rundt tolvtiden på fredag. Det begynner og bli mer og mer effekter som må til på slike turer, så det er godt å ha en sykkel med mye plass.

På vår vei mot Eidfjord blir første stopp Kvamskogen. Her blir det kaffe, og en matbit, før vi drar videre til Bruravik for å videre ta ferge til Brimnes og videre til Øvre Eidfjord hvor treffet er.

Turen går fint, bortsett fra at M-21’en er svært tungstartet når den er varm, så det er godt Unni har med både kaffe og kakestykker. De fleste mener det er magnetene som trenger en gjennomgang, så vi får se hva vi får til i vinter, for nå er det ikke aktuelt å se på dette, for nå er det jo WBBR.

Været er fantastisk, og holder seg stabilt pent hele helgen. Det gir selvsagt den ekstra prikken over i’en, men treffet har ellers også vært fantastisk. Lørdagen ble det en flott fellestur opp til Storabrot som er 1287 moh. etterfulgt av en noe kald, men forfriskende dukkert i elven.

Det er like i underkant av 100 som besøker dette treffet årlig, og i år var intet unntak, til tross for at dette kolliderte med classic på Våler. Menge flotte sykler er det og se på, og konkurranser ble det i år også. Ingen premie til oss i år, men fjordårets premie holder fortsatt for mange år frammover enda.

Vi startet hjemmoverturen rundt kl. to, og slo følge med en av vinnerenne i år, Helge C. En flott tur, som gikk via Øystese, Norheimsund og Kvamskogen. Opplett mesteparten av turen, med noen få dråper mellom Kvamskogen og Bergen.

Vi takker CBOC og Generalen for et flott treff, og kommer garantert igjen neste år!

- Se bilder fra turen
- Les mer på cboc.no

Design provided by moos.no - ingen over ingen under