Velkommen, i dag er det:
 

Westfjord Brit Bike Rally 2008
23.06.08
Så var vi igjen kommet til det vi går å gleder oss til i mange måneder på forhånd, nemlig West Fjord Brit Bike Rally. Årets høydepunkt for en engelsk sykkel kjører. Vi har endelig i år også fått ny magnet på sykkelen, så det skal bli gøy å se om dette fungerer.

Det har vært snakket mye om årets treff, siden det i år er 25 år siden det første ble arrangert. Mange har lagt planer om å delta på dette treffet spesielt i år, siden det i år er jubileum. Avtalen er avgang fra ”Smien” kl. 12:00, så vi er på plass til noenlunde tid, og kan få en fin teltplass. Det ser ikke ut til at det store frammøte blir som hentydet, men vi blir 3 sykkler somreiser sammen fra ”Smien”.

Været ser ikke ut til å være på vår side, og vi håper ikke dette er grunnen til at noen uteble?!? Turen gårfint, og første stopp blir som tidligere på NAF’en på Kvammskogen. Dette er et referansepunkt for M-21’en, siden det er her jeg normalt ikke har fått start igjen etter stopp, og magneten har vært antydet som problemet. Og det skal vise seg å være korrekt, for etter en pause på 5-10 minutter, starter M-21’en fint igjen. Nydelig!

Det ble et kort stopp i Nordheimsund, for et sko innkjøp av ulike grunner, og turen videre til Eidfjord går fint. Været har vært elendig mesteparten av turen, med store nedbørsmengder og vind, men da vi kommer ut av den siste tunnelen til Øvre Eidfjord, ser det hele ut til å løsne. Da vi kommer til camping plassen, trenger også solen igjennom, og MC dress blir erstattet med kortebukse.

Det var ulike aktiviteter på programmet, og lørdag ”morgen” var det felles fjelltur til en av toppene rundt Eidfjord. Vi fant i år ut at vi holdt oss på plassen, og konsentrerte oss heller om innjusteringer til tomgangskonkurransen.

På ettermiddagen ble det tomgangskonkurranse og avstemming på fineste brukssykkel, lengst kjørte og finest restauret. Det ble ingen premier på oss i år, og det var ikke så uventet, for i år var det mange flotte konkurrenter.

Søndagen putret vi hjemover igjen. Det ble et stopp i Nordheimsund for å kjapt beskue trebåtfestivalen, for deretter å starte de bratte fjellovergangene til Bergen – Hjellestad. Vi har kjørt under opplett mesteparten av returen, men da vi kom ut av Arnanip tunnelen, åpnet himmelen seg bokstavlig talt, og det ble en våt tur tilbake til Hjellestad.

Takk i år igjen for et flott treff, og vi kommer garantert tilbake neste år.
- Se bilder fra turen
- Les mer på cboc.no
- Les om turen i 2007
- Les om turen i 2006

Design provided by moos.no - ingen over ingen under