Velkommen, i dag er det:
 

Strandefjorden fritidspark – Fagernes 2006
02. juli 2006
Det er nå fem år siden det første løpet ble arrangert på Strandefjorden Fritidspark, så i år blir det jubileum. Uken før selve den Nordiske runden har det hvert år vært arrangert treningsleir på Strandefjorden, og intet unntak i år, men for min del er det første året jeg kan ta noen dager ”fri” å gjøre noe annet på Fagernes, enn å kun være på Strandefjorden.

Vi har avtalt med Endre og besøke han på hans ”fiskebu” oppe i Jotunheimen, og da samtidig ta en tur opp å se på gokart banen på Beitostølen. Det ble en flott tur innover vidden, og mye å se langs veiene. Blant annet en stor dampbåt med skoveldrift på et av vannene helt opp å Jotunheimen!?! Da vi kom fram hadde Endre disket opp med hjemmelagde lapper laget på spesial oppskrift som vist nokk fulgte med fiskebua……

Under treningsuken på Strandefjorden er det ulike aktiviteter hver dag, enten på formiddagen eller på ettermiddagen, alt etter hvordan treningen for vannjet er lagt opp. Dette er aktiviteter som passer for både store og små, og kan være alt fra bowling inne i selve Fagernes, eller ulike aktiviteter på selve området, så det er aktiviteter heleuken.

Selve det nordiske mesterskapet går over fredagen og lørdagen, og avsluttes med bankett med premieutdeling på lørdag kveld. Etter at selve banketten er avsluttet blir det konsert med CC Cowboys.

- Se bilder fra turen
- Strandefjorden Fritidspark

BSA Owners Clun Norway
Replies: (3)
visiteidfjord.no
Replies: (3)
Eidfjord Kommune
Replies: (3)
Design provided by moos.no - ingen over ingen under