Velkommen, i dag er det:
 

Gudvangtreffet 2008
25.05.08
Så var det klart for årets første ”langtur” på BSA’en. Det er klart for rett vest treff i Gudvangen for i all hovedsak veteransykler, HD og Italiensk. Ny tur, og nye opplevelser for meg og A-65’en. Ikke har jeg vær på dette treffet før, og ikke har jeg kjørt så lang på A-65’en heller.
Men en gang må bli den første, og dette er jo en fin anledning.

Første etappe blir Voss, med stopp hos en lokal oppkjøper som kunne vise fram noen fine ordonnansdresser. Det ble handel, og turen gikk hastig videre til Gudvangen, i flott solvær, men noe kjølig.

Vell framme var det å få opp telt og få ting på plass før mørke stod over oss. Dette gikk nesten akkurat - det ble mørkt, men teltet kom opp. Så bar det videre til den provisoriske baren som var kommet på plassen med eget band, som i seg selv var verdt turen. Her ble det god stemning og mye moro til langt ut i de små timer. Det ble en kjølig natt, til tross for ny -6 graders sovepose, men likevell ikke verre enn at en engelskentusiast klarte å komme igjennom. Tror det må bli innerliner i tilegg til neste år.

Etter en flott frokost, og besøk av en gjeng fra Bergen som hadde kommet for en dagsvisitt, ble det hjemmovertur for meg også. Pliktene kalte, og da er det best å vende nesen hjemover igjen. Det ble en flott retur, men finvær og relativt lite trafikk.

Treffet er absolutt og anbefale. Dette er et uformelt treff, med stor plass, ingen forpliktelser, og med en god blanding av nykjørere, entusiaster og turing nytere.

Takk for turen!
- Les mer på cboc.no

Design provided by moos.no - ingen over ingen under