Velkommen, i dag er det:
 

Julegatebesøk på tivoli i København
22. november 08

Det er tydeligvis mange som har fått med seg julegaten på tivoliet i København, for uansett hvem som fikk vite at det var weekendtur til København på gang, kjente til julegaten på tivoliet. Vi må vel innrømme at vi ikke var like kjent med dette fenomenet.

Det var vel heller en tilfeldighet at valget gikk på København. Direktefly fra Flesland, og avganger som passet fint for en weekendtur med julehandel, var anledningen for at det nettopp ble København. Stocholm var utgangspunktet, men infrastruktur sammen med pris var en utfordring, og da ble København valget.

Det angrer vi ikke på, for ikke bare traff infrastrukturen bra, for det var en flott opplevelse og få med seg julegaten på tivoli. Her var det laget til en flott smal gate med små boder for julehandel av ymse gøyale effekter. Mye ”hjemmelaget” juleverksted ting, men også mye andre rariteter.

Langs ”løypen” var det satt opp ”griller” det gikk å varme seg på, og det ble servert varm gløgg langs traseen. Her var det flotte restauranter å besøke, og ulike vannhull var det også å finne.

Vi brukte ca. seks timer igjennom ”hele” området, og det inkl. stopp for lunsj og gjennomgang av rariteter som var kommet i posene.
Dette var en ny vri på julehandelen, og gjorde handelen både mer effektiv og morsom. Har man en ledig helg før jul, er dette absolutt noe å anbefale. God tur.

www.visitcopenhagen.dk
Replies: (3)
www.tivoli.dk
Replies: (3)
www.kobenhavn.no
Replies: (3)
Design provided by moos.no - ingen over ingen under