Velkommen, i dag er det:

Myrkdalen
13. desember 09
Det har en stund vært et ønske om å forsøke Myrkdalen, og i helgen fikk vi endelig til en tur til ”garanterte gode snøforhold” som vi så lenge har hørt om. Med hytte like ved skianlegget, meldinger om gode snøforhold og parkering like ved hytten, var det store forhåpninger om en vellykket helg.

Vi ankom sent fredag ettermiddag, og da gikk snøkanonene og det blinket av prepareringsmaskiner flere steder i fjellet. Termomteret viste -16 grader, så ingen fare for at snøen skulle forsvinne i løpet av kvelden/natten.

Dagen etter var vi kalr i trekket når det opnet kl. 10, alle med nedoverski, foruten Eskild som satser stor på brett. Temperaturen så tidlig på morgenen er -12 grader, ingen vind, og lett snødriv. Perfekte skiforhold.

Bortsett fra et lite avbrekk for lunsj, fikk vi benyttet hele dagen i løypene. Vi fikk forsøkt alle trekkene, og de fleste nedfarter. Dette ble en dag merd perfekte nedfarter og perfekte forhold.
Anlegget har betydelig uvidelsespotensiale, og det er ingen tvil om at dette kan bli et av vestlandets flotteste skianlegg. Infrastrukturen er optimalisert for langt flere besøkende, og anlegget har alle mulgiheter.

Det ble også kjøring på søndagen, etter snønedfall under hele natten, og snødriv hele dagen, var detr mye løssnøs og flotte forhold for ”offpisst” kjøring. Temperaturen lå på -12 - -16 grader, så noe kaldt, men med gode forhold holdt vi ut til kl. 15:00. Etter nok en fin dag i bakken, kan vi ikke annet enn å gi gode lovord til anlegget.

Vi kommer igjen!

- Se bilder fra turen på denne linken.

- Se en filmsnutt med Eskild på brett

- Se en filmsnutt med Harald på ski

Reiste med: Bil
Overnatting: Voss Fjellandsby
Avreise: 11.12.09
Retur: 13.06.09
Distanse: ca. 266 km t/r
Total karakter: 6 av 10
Nyttig ord: ikke satt
Turens melodi: ikke satt
Design provided by moos.no - ingen over ingen under