Velkommen, i dag er det:
 

Tur til Newcastle
03. juni 2006
jet2.com har åpnet direkterute mellom Bergen og Newcastle, og vi har tatt turen over for å utforske den nye reiseruten. Vi har bukket inn overnatting på Sentralstation Hotell, som ligger få meter fra togstasjonen hvor ”flytoget” stopper. Toget tar ca. en halvtime fra flyplassen til sentrum, med ca. 6-8 stopp.

Sentralstation Hotell er et greit valg om man kommer med toget/fly, men bærer preg av å være et velbrukt hotell. Men det er et ”ekte” engelsk hotell, og har det engelske særpreget. Hotellet har koselige rom, og vi var heldig å få et rom i øverste etasje med skråtak og karnapper, som gir et ekstra preg over at vi er i England. Hotellet har både restaurant og bar, og vi benyttet første kvelden til ”teste” maten på hotellet. Det er en ryddig og grei restaurant, med en flott meny, og både maten og servicen var alle tiders.

Vi var også heldige med været, og fikk en flott sigtsing med en av de mange to etasjes bussene som kjører rundt i Newcastle. Dette er en fin måte å bli hurtig kjent med byene man besøker, og man får mye interessant informasjon som kan være fint å ha de neste dagene.

Dag II på vår weekendtur ble det lunsj på tapas restaurant og middag på Indisk i ”den gamle byen”. Flotte restauranter og flott service.

Det ble både shopping, resturanbesøk, barrunder og diskotek på oss og det ble en vellykket weekend i Newcastle med flott vær, god service og et enkelt reiseopplegg.

Vi tar gjerne denne turen igjen!

Se bilder fra turen på denne linken.

Design provided by moos.no - ingen over ingen under