Velkommen, i dag er det:
 

Påskeferie på Kvamskogen
24. mars 2008
Vi har vært på Kvamskogen i Påskeferien med sol, snø, vind og sol igjen. Det har vært skiftende vær, men til tross for dette fikk vi tre flotte skiturer på bortoverski. Barna har i år fått nye turski, så vi håpet på noenlunde vær så de fikk kjørt disse inn.

Den første dagen ble hele gjengen med til Steinskvanndalen. En grei tur som starter med en midels hard oppoverstigning, så et langt drag innover i dalen. Fint for barna som da får en flott hjemmovertur med flotte nedoverbakker med litt fart. Se løypekart for turen på denne linken.

Det ble noen vindfulle dager etter denne turen, så det var ikke så lett å komme seg på ski, men til tross for dette kom vi oss ned i ”dalen” slik at vi kom i le, og fikk en tur rundt Måvotsvatenet. Helt grei tur i slike vind og snøforhold. Til tross for ikke det beste været var det mange å se i løypen.
Se løypekart for turen på denne linken.

Så kom heldigvis godværet igjen, og solen tittet fram fra en blå himmel med noen skyer sigende på vei inn. Vi hoppet igjen i skiene, og planla en ny rute vi ikke tidligere har forsøkt. Denne gang blir det kun tre av oss, Unni, Jens og Eskild.
Målet var å runde Timberhaugen. En ikke får tung tur, og en relativt ny oppmerket turløype. Den fungerte fint, bortsett fra nedoverturen etter hyttefeltet nedenfor Timberhaugen, som ikke er preparert turløype, noe den burde vært. Vi kom oss ned, og det ble til tross for litt ”asfaltracing” en flott tur.
Se løypekart for turen på denne linken.

- Se bilder fra turen

kvamskogen.no
Replies: (3)
kvamskogen-vel.no
Replies: (3)
skiinfo.no
Replies: (3)
Kvam kommune
Replies: (3)
Design provided by moos.no - ingen over ingen under