Velkommen, i dag er det:
 

Påskeferie på Kvamskogen
12. april 2009
Vi har i år igjen opplevd en påske med skiftende vær. Fra snø til Sol, fra Rein til hagl og fra vindestille til sur kald nordavind. Men til tross for dettet har vi fått noe flotte dager i både Eikedalen, Furedalen og Aktiven.

Diskusjonene har gått på hvilke løyper som er best, og fire seteren til Eikedalen er selvsagt en favoritt, men vi har funnet ut at alle har sin egen gode egenskap. Aktiven med sosialt preg og ”frie” løyper og ikke for stor belastning. Furedalen med godt om plass, ingen kø, og ulike løypealternativer. Både Aktiven og Furedalen har flere gode ”skogsløyper” som gir noen gode utfordringer.

Eikedalen har også mange flotte nedfarter, men det blir ofte mye vind på toppen, som kan være surt og kaldt. Det kan også bli mange steder man må ”gå” om ikke farten holdes. Dette gjelder spesielt for de som kjører brett. Om ikke fire seteren går, of vi skal ha litt lengde på løypen, blir det å ta T-kroken opp, som har en tøff stigning i starten, som kan være en utfordring om man ikke har samme høyde.

Hvilken nedfart syntes du er best?
Harald: Furedalen
Eskild: Furedalen
Unni: Furedalen
Jens: Furedalen

Turer har det også blitt i år, men ikke de helt lange som forrige år.
Eskild og Harald har også deltatt i påskerennet i år, for første gang i historien. Til tross for pøsende rein, var dette et kjekt innslag. Her ble det flotte premier til alle, og vi ser ikke bort fra at det blir ”treningsleir” før neste års renn, for dette stod til gjentagelse.

- Se bilder fra turen

- Les om påsketuren fra 2008

kvamskogen.no
Replies: (3)
kvamskogen-vel.no
Replies: (3)
skiinfo.no
Replies: (3)
Kvam kommune
Replies: (3)
Design provided by moos.no - ingen over ingen under