Velkommen, i dag er det:
 

Konsert med Beth Hart – Skånevik Bluesfestival
04. juli 09
Vi har vært i Skånevik på den etter hvert tradisjonelle bluesfestivalen. Det musikalske høydepunktet for oss under årets festival er uten tvil Beth Hart.

Tidligere år har det vært Bussmann som har måtte slite seg over Lervik – Husnes – Eide for å dra på festival, men i år ble det Mørikken som fikk påkjenningen. For å få infrastrukturen til å gå opp, var det båt som gjaldt dette året. Da vi var i Skånevik første året, var det minimalt med båter, nå er det til tider kaos for å få seg plass. Det blir selvsagt ikke bedre, når det i år som i fjor er et fantastisk vær.

Til tross for mye båter, og til tider kaos, fikk vi en fin plass, helt inne ved brygge med hekken inn, og fine muligheter til å komme seg av gårde grytidlig morgenen etter. Det skal arrangeres utdrikning for Tord, som plutselig har funnet ut at han skal gifte seg, på Hjellestad dagen etter kl. 12:00, så det er viktig for oss å komme oss av gårde tidlig neste morgen.

Vi fikk på plass båt og en kort hilserunde på ”gamle kjente”, for så å få et fint inntak av reker og det som hører til. Første konsert ble Stavangerensemblet, som også i år innfridde. Dette er en både musikalsk og visjonell opplevelse. Konserten foregikk på utesenen like i nærheten.

Så var det grilling om bord i ”Yachten” med besøk av Arne for så å fortsette vorspielet i båten til Frode. Deretter ble det å gå opp til ”storteltet”, hvor etter hvert Beth Hart kom på senen. No forsinket, så det ble en times venting, men det var det verdt. For en konsertopplevelse! Vi var heldige å fikk plass rimelig nært senen, og det skulle vise seg å være viktig, for dette ble en utrolig opplevelse, med nærhet til publikum og en utrolig musikalsk opplevelse.

Dagen etter kom vi oss av gårde på returen kl. 07:00, med ETA Hjellestad kl. 12:10. Vi kjørte inn de 10 minuttene, og kom på ”kaien” kl. 12:00, så det passet jo bra.

Takk til Beth Hart med band for en fantastisk helhetlig musikalsk opplevelse.

- Se bilder fra turen på denne linken.

- Se kart over turen på denne linken.

Reiste med: Mørikken
Overnatting: Mørikken
Avreise: 03.07.09
Retur: 04.07.09
Distanse: ca. 80 NM t/r
Total karakter: 10
Nyttig ord: ikke satt
Turens melodi: ikke satt
Design provided by moos.no - ingen over ingen under